Like us on Facebook


Follow us on Twitter





Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 64

Thread: Spam, kind of

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mass
    Posts
    3,176
    vCash
    1500

    Spam, kind of

    So I was in the NBA forum viewing the thread about the name change for the soon to be Pelicans, and then I tried to go to the redsox forum and this is what happened.



    When I clicked the leave button it did take me to the Redsox forum so luckily users aren't being redirected from the site, but that popup shouldn't be happening.
    -

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    372
    vCash
    1500
    That is malware, sir. Run a scan.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    372
    vCash
    1500
    I just want to say that this is how you start a thread in the feedback forum...well done.

    Screen shot and a great description of the path you were taking.



  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mass
    Posts
    3,176
    vCash
    1500
    I thought that might be the case as well, but I finished running my scan and my computer comes up clean. I am also behind my schools firewall which triggers on just about everything. So at this point I am reluctant to say that it is malware on my computer.
    -

  5. #5
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    8,578
    vCash
    1500
    Quote Originally Posted by PSD-Team View Post
    I just want to say that this is how you start a thread in the feedback forum...well done.

    Screen shot and a great description of the path you were taking.


    Technically shouldnt he post a link to the image? Were not allowed to post images last time I checked.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Aruba
    Posts
    17,142
    vCash
    500
    Quote Originally Posted by Brewer94 View Post
    Technically shouldnt he post a link to the image? Were not allowed to post images last time I checked.
    There are a few circumstances where you are allowed to post a pic. This being one of them.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Based
    Posts
    7,895
    vCash
    1500
    I got the same thing just now

  8. #8
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    St. Catharines, ON
    Posts
    15,437
    vCash
    1500
    Got the same thing and I'm clean.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    America
    Posts
    24,778
    vCash
    1500
    That's definitely melware.
    **********

  10. #10
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    13,793
    vCash
    500
    Got it twice, screenshot it the second time around.


  11. #11
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    13,793
    vCash
    500
    Can anyone recommend some kind of software that would find malware or anything that could be causing something like this. I have Malwarebytes and I have Trend Micro, neither of them pick anything up. I do torrent, so if it's my fault the stuff I have can't find the problem.

    And about 1 week ago I did get the blue screen of death, but it was just that one time and I think my new extended battery might have caused it.

  12. #12
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Wicker Park
    Posts
    27,669
    vCash
    1500
    Just got it heading into this thread, and my mac is clean as a whistle.

  13. #13
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Aruba
    Posts
    17,142
    vCash
    500
    Is everyone using google chrome? That is what the logo looks like. Just a guess.

  14. #14
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Punta Gorda, FL
    Posts
    19,907
    vCash
    1200
    Yup on Chrome and just got it as well.

    Seems to be only on this site.

  15. #15
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,141
    vCash
    1500
    Got it using Safari on a Mac, and a clean one at that...

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •