Like us on Facebook


Follow us on Twitter





Results 1 to 8 of 8

Thread: usb problem

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kalamazoo, MI
    Posts
    14,710
    vCash
    1500

    HDMI problem

    so when ever i plug the usb cord into my laptop the screen on my laptop goes black and it only shows it on my TV.. i also cant get sounds to work on the TV only the laptop..

    i have tried telling the sound to go though digitally out put device.. but that make it so that there is no sound at all

    anyone know what my problem is
    Last edited by det32; 04-10-2011 at 10:36 PM.
    2013 tied for 1st place -PSD(lions forum) NFL pick'em
    2012 Lions draft contest winner
    Lions OTT #2 #3 #16 #22 winner
    2010, 2011, 2012 best argument


    2014 AAL Kyle Van Noy


    0 tackles 0 sacks 0 interceptions

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Albany
    Posts
    27,967
    vCash
    1500
    Do you mean a VGA cord?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7,130
    vCash
    1500
    What make of laptop is it?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kalamazoo, MI
    Posts
    14,710
    vCash
    1500
    Quote Originally Posted by yboord028 View Post
    Do you mean a VGA cord?
    donno what that is.. all i have is 2 HDMI cables

    Quote Originally Posted by clutchski View Post
    What make of laptop is it?
    gateway
    2013 tied for 1st place -PSD(lions forum) NFL pick'em
    2012 Lions draft contest winner
    Lions OTT #2 #3 #16 #22 winner
    2010, 2011, 2012 best argument


    2014 AAL Kyle Van Noy


    0 tackles 0 sacks 0 interceptions

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    2,332
    vCash
    1500
    do you mean HMDI problem and not usb? You have setup your video out setting to display only on the tv, and not on the laptop. How new is your laptop? Some laptops have a problem of not transmitting audio via hdmi.
    Update your video, and audio drivers.
    Last edited by hizpcstr; 04-11-2011 at 12:11 AM.

    Too many what Ifs

  6. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    36,414
    vCash
    2267
    There's usually a FN button and one of the F# keys that will cycle through the display settings. They have it where you can send the signal to laptop screen, external screen or both.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7,130
    vCash
    1500
    Quote Originally Posted by ********** View Post
    There's usually a FN button and one of the F# keys that will cycle through the display settings. They have it where you can send the signal to laptop screen, external screen or both.
    That's what I was thinking. Im sure it depends on the make of laptop you have. Mine's F2
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kalamazoo, MI
    Posts
    14,710
    vCash
    1500
    i am still having truble with this.. my F2 key is my wirless
    2013 tied for 1st place -PSD(lions forum) NFL pick'em
    2012 Lions draft contest winner
    Lions OTT #2 #3 #16 #22 winner
    2010, 2011, 2012 best argument


    2014 AAL Kyle Van Noy


    0 tackles 0 sacks 0 interceptions

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •