Like us on Facebook


Follow us on Twitter





Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    19,671
    vCash
    1500

    WEIRD Internet Issue

    First of all thanks again for continuously hearing my problems. I didn't want to post but I've tried everything I can think of to resolve this issue...

    The issue is I am unable to reach the log-in pages of any websites.

    The common "this page cannot be displayed" window comes up. I am running windows explorer 8, and my flashplayer is up to date. My security, filtering, and pop-up blockers are low(and off in some cases) while trying to tackle this issue. I have wireless and I even temporarily took the signal of someone else to make sure it wasn't my internet provider...yet have encountered the same problem. I am fully able to log-in to websites on a friends computer, so I'm all out of ideas. This is something I've never experienced before.

    Any help would be appreciated!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Corning, NY
    Posts
    5,735
    vCash
    1500
    The fact that it's only login screens makes it really seem like you have some type of malware on your computer. Did you have any recently that you thought you may have removed?

    Try clearing cookies, cache and all that. Also try logging into sites using Chrome, Firefox, or IE9.

    When you say you used your friends computer, was this on your wireless network? If not, try it on yours just to be sure.

    If you can access the login pages using your friends computer on your internet, and still can't using Chrome, Firefox, or IE9 on your computer you most likely have a virus. It's very weird that it's only login pages.


    EDIT: Just remembered, also trying doing it in Safe Mode on the various browsers.
    Last edited by OneTuzSea; 12-30-2010 at 12:14 PM.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Andyville
    Posts
    2,855
    vCash
    1500
    Yeah I'd run a virus/malware scan (whatever A/V you're running and something like AdAware) and as posted above clear out cache/cookies/etc.

    You could try rebooting your modem/router too - that is a fix for all kinds of random problems.
    lol nothing matters

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •