Like us on Facebook


Follow us on Twitter





Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    28,440
    vCash
    1500

    Troubleshooting guide:

    Q: When I DL the file its a broken file. What do I do.

    A: You need to download winrar: http://download.cnet.com/WinRAR-32-b...-10007677.html

    Q: When I start up the game it says DATABASE::load_database - could not load world file what do I do?

    A: You need to download the latest patches. You should be able to do this in game

    Q: When I click on my team it says I need a PW. What do I do?

    A: If you sent me a password before and its not working PM me and I will look into it. If you never sent me anything you need to fill out the following form and PM it to me:

    GM Name:
    X PW:
    Do you want commish status:
    If Yes, why should I give you commish status:
    Once you do that I will give you your temp PW.

    I hope this clears some things up.
    Free Doug

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    5,248
    vCash
    1500
    I got it to work. Now, do I have to download the new file every time we sim?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Reality
    Posts
    36,897
    vCash
    1500
    Nope, for X all you have to do is click the "Check updated file" option on the home page in the game.
    Quote Originally Posted by Impaler View Post
    Some posters like yourself don't understand how a single is better then a home run,
    #TWTW

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,368
    vCash
    1500
    Quote Originally Posted by JDIsMyGod23 View Post
    Nope, for X all you have to do is click the "Check updated file" option on the home page in the game.
    exactly.... you hit a button and X does it all for you. the only time you'll need to DL a file is the first time.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    5,248
    vCash
    1500
    That is awesome. I'm excited.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jordan
    Posts
    34,066
    vCash
    1500
    Two questions:

    1- Is there any way to check if my export worked?

    2- If i were to export and then decide i wanted to make another change, would exporting again overwrite the old changes?

    Chicago Bears #23
    Kyle "Cheetah" Fuller

  7. #7
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    19,167
    vCash
    1500
    export over the old one re-writes it. And it tells you if the export works or failed.


    Vic Mackey: You better figure out how much you hate me. And how you're going to deal with that. 'Cause I'm not going anywhere.

    This sums up every sports interview, ever.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    28,440
    vCash
    1500
    Quote Originally Posted by {Ron!n} View Post
    Two questions:

    1- Is there any way to check if my export worked?

    2- If i were to export and then decide i wanted to make another change, would exporting again overwrite the old changes?
    You can go to:

    http://psdootp.com/game/lgexports/

    As you can see the Dodgers, Yankees, Blue Jays, Indians, and Royals have exported.
    Free Doug

  9. #9
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Madisonville, Tennessee, United States
    Posts
    17,644
    vCash
    1500
    Quote Originally Posted by poodski View Post
    You can go to:

    http://psdootp.com/game/lgexports/

    As you can see the Dodgers, Yankees, Blue Jays, Indians, and Royals have exported.
    as well as the Braves
    "Some people live an entire lifetime wondering if they've made a difference in the world, Marines don't have that problem." ~ President Ronald Regan

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •